Contactinformatie

Studentengroepswoningen.nl
P/A Pickkers Consult
Museumlaan 2
3581HK Utrecht
info@studentengroepswoningen.nl

Project locaties

Heeft u interesse?

Meldt u dan aan.

Wij willen u vriendelijk vragen alle velden in te vullen.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Onderwerp

Uw vraag

Nieuws

Omgevingsvergunning Ryelanden

Oktober 2016 – Op 4 oktober 2016 heeft Stichting Studentengroepswoningen.nl een omgevingsvergunning ingediend voor het tweede project op het Veemarkt-terrein, genaamd Ryelanden. Op 1 maart 2017 starten de bouwwerkzaamheden en per 1 september 2017 wonen er 60 studenten in bouwveld M.

Blaarkoppen Duurzaamheid Challenge

September 2016 – Woensdag 21 september hebben de investerende ouders tijdens een barbecue voor de studenten de “Blaarkoppen Duurzaamheid Challenge” aangekondigd. Het studentenhuis dat tussen 1 juli 2016 en 1 juli 2017 het minste energie verbruikt ontvangt tijdens de barbecue van 2017 een grote beker als hoofdprijs.

Overhandiging eerste sleutel

Maart 2016 – Vrijdagmiddag 4 maart 2016 heeft wethouder Paulus Jansen een symbolische sleutel overhandigd aan de eerste huurder van de vijf grote studentengroepswoningen aan de Blaarkop-straat op het Utrechtse Veemarkt-terrein. Bente van den Boomen nam de eerste sleutel dankbaar in ontvangst.

Studentengroepswoningen in AD

December 2015 – Er zijn ouders die een pand in de Utrechtse binnenstad kopen voor hun studerende kinderen. Er zijn er ook die zélf een studentenhuis laten bouwen, zoals in het project Blaarkoppen op het Veemarktterrein in Utrecht. Bekijk hier het artikel.

Hoogste punt

November 2015 – Op woensdag 18 november 2015 heeft wethouder Paulus Jansen om 16.00 uur de officiële handeling verricht ter gelegenheid van het hoogste punt van 5 grote studentengroepswoningen op het Veemarkt-terrein in Utrecht.

Blaarkoppen bouwfase gestart

September 2015 – Afgelopen september is de eerste paal van het Blaarkoppen project de grond in gegaan op de Veermarkt te Utrecht. De start van een innovatief project.

Eerste CPO-project op de Veemarkt

Blaarkoppen is het eerste CPO-project dat op de Veemarkt is gestart met bouwen. Op 18 november is de officiële handeling door wethouder Jansen op de bouwplaats van Blaarkoppen.